2011. december 29., csütörtök

Krav Maga oktató DVD-k - Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Eladóak az alábbi Krav Maga oktató DVD-k Magyarországon kereskedelmi forgalomba nem kerültek!!!
Az ár több mint kedvező, ajándéknak is kitűnő választás!
Sport - Krav Maga - Ultimate Krav Maga Advanced Series Part 1-2 Striking, fighting tactics and drills
Sport - Krav Maga - Ultimate Krav Maga Advanced Series 1-2-3-4-5 
A Krav-Maga egy magyar gyökerekkel rendelkező önvédelmi és taktikai rendszer. A Krav-Maga jelentése közelharc.
A Krav Maga (héberül: közelharc) egy gyakorlati tapasztalatokra épített taktikai és önvédelmi rendszer. Elsődleges célja, hogy felkészítse az embert az erőszakos helyzetek felismerésére és azok nagyon gyors, megfelelő kezelésére. A Krav Maga a több ellenfél elleni küzdelemre, késes, botos, lő- és más fegyveres támadások elleni védekezésre, valamint a pusztakezes harcra készíti fel a tanulókat.
Nincsenek benne a tradicionális stílusokra jellemző, szigorúan kötött mozgásformák és formagyakorlatok. A tanulónak nem egy hierarchikus rendszerben kell egyre magasabb fokozatot elérni, hanem egy gondolkodásra serkentő fizikai és mentális tréningen vesz részt, ahol ő van a középpontban, ahol minden róla szól.
A budapesti születésű Lichtenfeld Imre (héberül: Imi Sde-Or), a Krav Maga létrehozója, húsz éven keresztül a testnevelés és a közelharc-oktatatás főnöke volt az Izraeli Védelmi Erőknél. Célja egy olyan univerzális rendszer létrehozása volt a fegyveres erők számára, amely kortól, nemtől és testalkattól függetlenül bárki által elsajátítható a lehető legrövidebb időn belül. Nyugdíjba vonulása után megkezdte a Krav Maga tanítását a civil szférában is.
(7 darab DVD, az ár tartalmazza a posta költséget is elsőbbségi ajánlott feladással!!! )



Jelenlegi ára: 5 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-24 05:05
. Krav Maga oktató DVD-k - Jelenlegi ára: 5 000 Ft